Školní jídelna Dubné


Prioritou pro školní stravování jsou děti, jejich zdravý vývoj a také dobré stravovací návyky. Jídlo je jedna z hlavních součástí jejich života a razantně ovlivňuje jak fyzické, tak mnohdy i psychické zdraví. A proto hlavní cíl školní jídelny lze vyjádřit následovně:

„Ovlivňování výživových zvyklostí dětské a dorostové populace v souladu se zásadami správné (zdravé) výživy.“

 



Školní jídelna získala první místo v soutěži "Vaříme netradičně!"

GRATULUJEME!

 

 

Důležitá upozornění

 

 

 

 

 

Školní jídelna - kontakt

Vedoucí školní jídelny

Ing. Petra Voborská

tel. 606 035 552

email: jidelna@zsdubne.cz

 

Hlavní kuchař

Ilona Melmerová

 

 

Aktuální jídelníček

 

 3. 9. - 28. 9. 2018

Mateřská škola

 

Základní škola

 



 

Archiv jídelníčků 2018/2019

 

 

 

Seznam potravinových alergenů

které podléhají legistativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1

OBILOVINY

obsahující lepek (pšenice, žito, ovec, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)

 
2

KORÝŠI

a výrobky z nich

 
3

VEJCE

a výrobky z nich

 
4

RYBY

a výrobky z nich

 
5

PODZEMNICE OLEJNÁ

arašídy

 
6

SÓJOVÉ BOBY

(sója) a výrobky z nich

 
7

MLÉKO

a výrobky z něj

 
8

SKOŘÁBKOVÉ PLODY

mandle, lískové a vlašské oříšky,kešu, para pekanové ořechy,pistácie, makadamie a výrobky z nich

 
9

CELER

a výrobky z něj

 
10

HOŘČICE

a výrobky z ní

 
11

SEZAMOVÁ SEMENA

a výrobky z nich

 
12

OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY

v koncentracích vyšší 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

 
13

VLČÍ BOB (LUPINA)

a výrobky z něj

 
14

MĚKKÝŠI

a výrobky z nich