Prioritou pro školní stravování jsou děti, jejich zdravý vývoj a také dobré stravovací návyky. Jídlo je jedna z hlavních součástí jejich života a razantně ovlivňuje jak fyzické, tak mnohdy i psychické zdraví. A proto hlavní cíl školní jídelny lze vyjádřit následovně:
„Ovlivňování výživových zvyklostí dětské a dorostové populace v souladu se zásadami správné (zdravé) výživy.“
|
Školní jídelna získala první místo v soutěži "Vaříme netradičně!" GRATULUJEME! |
|
Vedoucí školní jídelny Ing. Petra Voborská tel. 606 035 552 email: jidelna@zsdubne.cz
Hlavní kuchař Ilona Melmerová
|
18. 1. - 22. 1. 2021 |
|
![]() |
Archiv jídelníčků 2020/2021
11. 1. - 15. 1. 2021 |
|
4.1. - 8.1. 2021 |
|
30.11.-22.12.2020 |
|
23.11.-27.11.2020 |
|
18.11.-20.11.2020 |
|
9.11.-13.11. 2020 |
|
2. 11.-6. 11. 2020 |
|
26.10.-30.10.2020 |
|
29.9.-23.10.2020 |
|
31.8.-25.9.2020 |
Archiv jídelníčků 2019/2020
1. 6. - 26. 6. 2020 |
|
25. 5. - 29. 5. 2020 |
|
2. 3. - 27. 3. 2020 |
|
3. 2. - 28. 2. 2020 |
|
6. 1. - 31. 1. 2020 |
|
25. 11. - 20. 12. 2019 |
|
28. 10. - 22. 11. 2019 |
|
30. 9. - 25. 10. 2019 |
|
2. 9. - 27. 9. 2019 |
1 |
OBILOVINY obsahující lepek (pšenice, žito, ovec, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) |
![]() |
2 |
KORÝŠI a výrobky z nich |
![]() |
3 |
VEJCE a výrobky z nich |
![]() |
4 |
RYBY a výrobky z nich |
![]() |
5 |
PODZEMNICE OLEJNÁ arašídy |
![]() |
6 |
SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich |
![]() |
7 |
MLÉKO a výrobky z něj |
![]() |
8 |
SKOŘÁBKOVÉ PLODY mandle, lískové a vlašské oříšky,kešu, para pekanové ořechy,pistácie, makadamie a výrobky z nich |
![]() |
9 |
CELER a výrobky z něj |
![]() |
10 |
HOŘČICE a výrobky z ní |
![]() |
11 |
SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich |
![]() |
12 |
OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšší 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 |
![]() |
13 |
VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj |
![]() |
14 |
MĚKKÝŠI a výrobky z nich |
![]() |